Bij KEEF-Records bieden wij een bijzondere service aan waarbij wij jouw persoonlijke verhaal omzetten in een uniek lied. 


Of je nu iemand wilt verrassen met een bijzonder cadeau, een muziekstuk wilt laten maken ter ere van een bruiloft of ter nagedachtenis aan een verloren vriend of familielid, of gewoon zelf graag een nummer wilt opnemen maar niet weet hoe je dit moet aanpakken, bij KEEF-Records staan wij voor je klaar.

Onze werkwijze begint met een intake waarin wij graag alle wensen op een rijtje zetten. Hierbij nemen we de tijd om jouw verhaal te bespreken en te begrijpen welke boodschap je wilt overbrengen met het nummer. Vervolgens bieden wij geheel vrijblijvend een voorstel aan, waarin we onze idee├źn en mogelijkheden voor het nummer met je delen.

Als het voorstel akkoord is bevonden, gaan wij aan de slag en maken we eerst een ruwe demo die je kunt beluisteren en waarop je feedback kunt geven. Wij zorgen ervoor dat het nummer helemaal naar wens is en dat alle gewenste aanpassingen zijn voldaan. Vervolgens gaan we bezig met het verder uitwerken en afmixen van het nummer.

Na het afmixen ontvang je het complete nummer van ons, inclusief een instrumentale versie zodat het nummer ook gebruikt kan worden door een zanger of zangeres. Wij zorgen ervoor dat het nummer van hoge kwaliteit is en dat alle puntjes op de "i" zijn gezet. Zo krijg je een professioneel resultaat waar je trots op kunt zijn.

Bij KEEF-Records zijn de mogelijkheden eindeloos. Of het nu gaat om een romantisch liefdeslied, een opzwepend nummer voor een feestje, of een gevoelige ballade, wij zorgen ervoor dat jouw verhaal op een unieke en persoonlijke manier wordt vertaald naar een prachtig nummer. 

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij helpen je graag verder.